menu
Moje Kontokoszykszukaj
nasze sklepy: Warszawa, Katowice
Bunmei - nóż do filetowania Oroshi - długość ostrza: 24 cm
Bunmei - nóż do filetowania Oroshi - długość ostrza: 24 cm

Nóż Oroshi nazywany jest również Mioroshi Deba – od klasycznego noża Deba różni się dłuższą klingą. Świetnie nadaje się do oprawiania i filetowania ryb, a także do plastrowania delikatnego mięsa.

czytaj dalej

489,25 zł
produkt jest czasowo niedostępny
sugerowana cena detaliczna producenta: 515,00 zł

Nóż Oroshi do filetowania i plastrowania.

Nóż Oroshi nazywany jest również Mioroshi Deba – od klasycznego noża Deba różni się dłuższą klingą. Świetnie nadaje się do oprawiania i filetowania ryb, a także do plastrowania delikatnego mięsa.

Charakterystyka:
  • ostrze wykonane z wysokowęglowej stali nierdzewnej molibdenowo-wanadowej o twardości 56-57 HRC
  • szlif jednostronny – nóż przeznaczony dla osób praworęcznych
  • rękojeść z drewna magnoliowego w kształcie litery D wygodnie leży w dłoni, zapewniając wygodę użytkowania

Nóż nie jest przystosowany do mycia w zmywarce, po ręcznym umyciu należy wytrzeć go do sucha.

numer katalogowyBunmei 1805240
długość ostrza24 cm
materiałstal nierdzewna
drewno magnoliowe

bądź na bieżąco

otrzymuj naszą gazetkę z informacjami o nowościach i promocjach

Moje Konto
zaloguj mnie
nowe konto|przechowalnia||pomoc